Veterinar
silver-pet
Izuzetno mi je zadovoljstvo što Vas ovim putem mogu upoznati sa pripravcima ionskog srebra SilverPET by feniks koji u mojoj praksi svakodnevno daju zadivljujuće rezultate u prevenciji i terapiji različitih patoloških stanja kod pasa i dr.kućnih ljubimaca.

Ionsko srebro je moćna otopina iz čistog ,metalnog srebra koja ima svojstvo prirodnog antibiotika ,ali i više od toga. Naime, bakterije, gljivice i virusi u prisustvu iona srebra žive u prosjeku nekoliko minuta. Ioni srebra izuzetno dobro djeluju na rast matičnih stanica te dovode do brzog zaraštavanja rana i regeneracije sluznica. Izuzetno je bitno naglasiti da mikroorganizmi NE RAZVIJAJU rezistenciju (otpornost) prema ionima srebra zbog potpuno suprotnog načina djelovanja na mikroorganizme od modernih antimikrobnih lijekova.

Ioni srebra osim što direktno djeluju na mikroorganizme , čiste organizam od različitih toksina kao nusprodukata metabolizma čime u konačnici jačaju imunološki sustav psa. Dakle i u stanjima oslabljenog ili pretjeranog imunološkog odgovora organizma kao što je slučaj kod alergija pasa različite etiologije, njihova upotreba daje sjajne rezultate.

Vrijeme korištenja pripravaka ionskog srebra individualno je prilagođeno , jer oni ne uzrokuju nikakve nus pojave ili kontraindikacije.Njihova upotreba ne ovisi o upotrebi drugih lijekova.

Indikacije za upotrebu ionskog srebra su mnogobroje od upalnih stanja različite etiologije, krvarenja,oštećenja kože i sluznica, alergijskih stanja, oslabljenog imuniteta i dr.

SilverPET linija sadrži otopine ionskog srebra: 3, 5,12 ppm u pakiranjima koja zadovoljavaju najrazličitije potrebe.

Primjena ionskog srebra može biti lokalna, oralna i ostala (npr. dezinfekcija šapica nakon šetnje, pribora za jelo, krevetića, prostora, održavanje higijena analnog područja te vanjskih spolnih organa i dr.).

Posjetite naš pet shop PET-PLANET, jedino ovlašteno mjesto za prodaju SilverPET pripravaka, a naše stručno osoblje će Vam vrlo radi dati sve detaljne informacije o pravilnoj primjeni.
Više o proizvodima na www.petshop-petplanet.hr, Tanja Majcen dr.vet.med.
Pet shop PET-PLANET ,Papova 2 (Knežija), Zagreb
Tel. 01 36 90 289, Radno vrijeme pon-pet 09-13/16-20 sub 09-14 sati